24.12.2010

Hyvää jouluuuu!

Heeiijsan!
Nyt on pukki käyny ja kinkut syöty! Meil ei iha menny lahjat tasan mä sain kuus lahjaa noh tietenki oon iha tyytyväinen ku sain sen puhelimen kumminki. Ella tosiaa sit repäs kevyet 20 lahjaa, Sallasta en kyl tiä paljon se sai. Sain kyllä marimekon ison pyyhkeen ja sit rahaa 150 e ja kalsarit, sukkikset (mitkä oli jotkut uudet bambu hommat ja meni neki heti rikki.) Ellalt sain korvikset ja kultasen korun ja suklaat tietenki sit. 


Tämmösii kuvii tuli räpsittyy jouluaattona.








-Mile

23.12.2010

JOULUJOULU!

 Heijssan!
Oih haluuun niin paljon uuden kameran, oon kattellu Nikonin D7000 ja Nikonin D90. Mut ne jää nyt ainaki haaveeks viel, jos nyt saan joululahjaks rahaa nii ehkä sitte mä pystyn ostamaan jommankumman. :)
Nyt kyl jännittää, et mitä saan joululahjaks huomenna :D Onneks sain ostettuu kaikil joululahjat tälläkään kerral en ollu mitenkään ajois. Viimesen lahjan ostin eilen. Ostin taas itelleni lahjoi, eli siis ton korun minkä Elllal on pääl ja korvikset ja yös samalisen rannekorun.
Otin Ellast kuvii tiistain ja sitte otin tänää maisema kuvii täält mökilt.


Meikkasin Ellan






















Ella hämmenty uudest objektiivista




-Mile

16.12.2010

vihdoin uus puhelin!

Hola!

Nyt tulee lähinnä tämmönen kuva päivitys, ku on jääny vähän noita kuvia lojuumaan. 
Ensin kirjottelen jotai diipadaapaa.. Eli haettiin tiistaina mulle uus puhelin gigantista, on kyl hieno, mut ehkä vähän liiankin hieno ku en osaa käyttää sitä kunnol. :D
Tänään oltiin Suvin kanssa jopa 11-13.10 välisenä aikana töissä ! Huikee 2 ja 10 min työpäivä! No se oikeestaan johtus vaan siitä, et mun bussikortti ei ollu voimas ni mä yritin saada sen takastulo matkan samal bussilipul, mut oli ainaki hyvä yritys! Päätettiin sitte mennä heti joululahja ostoksil, mut en saanu päätettyy mitää et mitä annan Ellal ja Sallal ni ostin vaan itelleni lahjoi :D
Ostin ylläriylläri H&M:stä simmosen ruskeen liivin misä oli jotai röyhelöi ja sitten maastonvihreen  vyön ja se vyö siis oli vaan 1E !!





Meikkasin Sallaa








Uus puheliin

Lattari

Vakio

Toinen sija! (Y)

 -Mile

14.12.2010

Suddenly my eyes open ...

En oo siis vieläkään palautunu viikonlopust, oon vielki niin väsyny:s
Eile illal kaikenlisäks mun ulkonen kovalevy hajos, yritin sitäki korjaa eile joskus puol yhen aikaa. 
Perjantain oltiin tosiaan kuvaamas Jorma-ryhmän esityst Robertsin pikkujouluis. (alempaa kuvii sielt)
Viikolloppun oltii autos simmoset 1200 km, eli ihan kevyt määrä ja sillai! Nukuin jopa kakstuntii ennen  lähtöö sillo lauantai yöl. Onneks kumminki sain autos nukuttuu parisen tuntii. Oltiin perillä jo 11 aikoihin. Eipä sitte lauantaina muuta ollukkaan, kun ne Tarmon hautajaiset. Mä tietysti kuvasin ne ja sain palkaksi jopa 40 e ;) Meil oli viel sit hautajaisten jälkee 350 km matkaa sinne Nurmoo, ku mentii sinne yöks. Oli ihan mukava ilta, äiti ja iskä vaan jutteli hilun ja tapsan kaa ja mä datailin :D Mentii nukkuu joskus puol 2 ja herättii 7, joten seki yö jäi liian lyhyeks. 
Sunnuntai oli sitte Ellan ja Benen tanssikisat ja ne meni tosi hyvi saatiin hopee pokaali ;)

En pysty nyt laittaa kuvii kisoist ku mun ulkonen kovalevy hajos, ni en saanu niit kuvii kouluu mukaa:D


Täytyyhän töissäkin kuvii ottaa ittestään

Täs tulos: mä ja Suvi talsittii puol tuntii jossai hornan persees et löydettii pysäkki mil tulee ees bussi!
 P.S ( Mummo lumessa!)

(vas.) Toni  (oik) Harri




Makroiluu 



Ah mikä biisi<3

Hurts-Illuminated


-Mile

9.12.2010

Joulua ja valoja.


Ottelin tänään kuvia meijän joulusta, mut en saanu enempää laitettuu ni laitan niitä taas ens kerral lisää ja laitan sit niitä viikonlopun tanssikisojen kuvia kans sitte seuraavaks. Ella ja Bene pärjäs tosi hyvin siel kisois, tulivat toisiks, vaik se sarja oliki vanhempien! Hyvä Ella ja Bene! Taas on sitten sunnuntaina kisat kauhajoella? en oo aivan varma, mutta siellä päin ainakin. Oon taas menossa kuvaamaan sinne, jännittää ihan sikana noitten puolesta!
Pe-la välinen yö tulee jäämään mun osalt tosi lyhyeks, koska ollaan lähössä papan siskon miehen hautajaisiin Lapinlahdelle. Lähetään ajamaan joskus puol 3 tai 3 aikaan yöllä (Y) mahtaa olla hilpee lauantai siellä hautajaisissa. Ja ei se ajaminen vielä siihen jäänyt meil on viel 350 km jäljel sielt sitte Seinäjoel, ku mennään jonnekkin tuttujen luo yöks. Iskä laskelmoi, et ajetaan 1 400 km viikonlopun aikana, varmaan on mun perseeseen jääny meijä auton penkin kuvat sitte sunnuntai iltana. 


Otin pari jouluvalo kuvaa..



Pari viikonlopun pelastus biisii viel tähän.

http://www.youtube.com/watch?v=nJzBcKM3ZIE

http://www.youtube.com/watch?v=Y8z0PWOGdcI

-Mile

7.12.2010

Itsenäisyyspäivä juhlat on nyt juhlittu ja silleen!

 Hòla!
Huomen mennään Pihvin kans leffaan kattoon, joko Rare Exportsia tai sitten Itse Ilkimystä. Tulee kyllä niiin mahti leffa ilta! ;)
Ainiin huomen pitäs mennä myös Kuusistoon , mut Suvi on taas jotenki saanu sumplittuu itelleen hammaslääkärin, joten yritetään nyt sit muuttaa sitä et mentäiski Kuusistoon vast torstaina..
Perjantaina onkin sitten Pihvisellä hamppilääkäri ja sen jälkeen meijän pitäs mennä jakamaan esitteitä Turun Joulutorille! Joulutorin jälkeen mun pitäs kiiruhtaa treeneihin ja treeneistä sitten sinn e Robertsin pikkujouluihin kuvaamaan ja videoimaan esitystä!

Suvi ja Sanppu linkitti mulle taas niin ihania biisejä, oikeen piristi mun päivää näillä <3 




Ádios Mile

2.12.2010

Salla's sweet sexteen!

Wuhuu rakas pikkusiskoni on vihdoin päässyt kuudentoista vuoden ikään! Ei kyllä vois uskoa, koska juuri eilen hän kysyi minulta "mikä on blogi ?" siinä ei tosiaan voinut muutakun nauraa!
Samanen sisko tossa eilen luki mulle tekemäänsä äidinkielen ainetta joka meni näin: 

  "Tulevaisuuden tuulet ovat oikukkaita eikä niitä ennalta ennustaa koskaan ei voi tietää kuinka kauan myötätuuli kestää, vai onko se sittenkin vain tyyntä myrskyn edellä? Nuorille tulevaisuus on ...kuin usvainen laakso, sinne edetään pikkuhiljaa askel askeleelta vähitellen usva hälvenee."
Tekstiä á la Salla

  

Tänään taas ollaan Pihvin kans opistolla tekemäs töitä, mut täl kertaa Pihvi tekee töitä ja mä en ! 
Tultiin vast yhentoista bussilla, kun oli vähän laiskotusta eilen illalla. Oli iha mukavaa viel bussis ja syömäs mut ku päästiin tänne koneide ääreen ni tuli vähän yllätyksenä se, että ku laitoin simmosen DVD- levyn koneen sisäl ni kappas koulun koneil ei oo mitää ohjelmaa mikä tukis niitä, et jihuu vaan!
Iha jepa joo on tää päivä, ku yritin äsken soittaa johonki eläkeliittooo ni eihä sielt sitten voitu vastata ja sama ku soitin jollekki ketä oli soittanu mulle aamullla! No ei sitte jolle  kiinnosta, ei mua yhtään haittaa tämmöne! 



-Mile  

1.12.2010

Kaari Särvä = Sääri Karva

Eilen oli kyl niin paras päivä mitä vähäänaikaan on ollu. Oltiin Sanpun ja Pihvin kaa tekemäs "töitä" opistol, noh lähettiin sitte varttii yli kahden bussil keskustaa chillailee ja shoppailee (taas) :D Bussimatkal juteltii mukavii ja noh en tiiä mist mulle tuli mieleen sukunimet ja nimet yleensäkin. Juteltiin siis sit vähänaikaa tosissaa sukunimist. En vois esim ikinä kuvitella, et Suvi ois vaikka Virtanen tai jotai. Sit Sanpul tuli vaan mielee, et mul sopis vaiks joku Korpinen tai joku en nyt muista mitä Sanppu sano, mut kumminki ja sit tää keskustelu kehitty ja ruvettii sit jutteleen   iha etunimistä. Sanppu kerto semmosen tarinan, et niitten iskä ois halunnu antaa Sannamarin nimen tilalle Mercedes, sen takii vaan et sil ois ees yks oma mersu elämässään.
Sen jälkee Sanppu sit kerto semmosen tarinan, et jos sen nimeks ois tullu Kaari (en tiiä mite ois kirjotettu) Särvä ni se ois ollu toisin päi Sääri Karva! ja sitä sit kyl naurettiin niin viimist päivää et mul tulvi iha silmätki, eikä loppuu meinannu tulla!! XD

Sit kun lopulta päästiin kaupungille ni mentii eka Ginaa mistä mä ostin yhe keltasen t-paidan mis luki Michigan. Mun oli iha pakko ostaa se ku se oli eka 9,90 mut niist oli -50% ni sit se oli 4,90e. Sit taidettii kierrellä iha jokapaikas ja lopult ku meil kaikil kurni masu ni lähettii sit suuntaamaan hesel päi! :D
Sielläkin suvi sai mun kyynerpään naamaansa eli kerrassaan hyvi meni! :D


Noh tänään sitte onkin eka päivä joulukuusta ja mä tänää laskeskelin Kuusistos, et mul ja Pihvil on enää 12 päivää töit enne lomaa :D
Unohdin iha kokonaa et huomen on Sallan synttärit ja huuupsis mul ei oo sil lahjan lahjaa! Noh samapa tuo ei sekää oo ikin ostanu mul lahjaa.
Aamul ennen töitä kävin ostamas itelleni ruuat töihin ja ostamas kaks lankakerää, et saan alotettuu mun ikuisen projektin, joka on kaulahuivin tekeminen :D
Tänään oli siiis niiin tylsä päivä töis, etten oo tylsempää nähnykkää. Eka ku menin sinne ni Nina oli varmaa puol tuntii sil koneel mil mun piti tehä töitä. Sit tajusin ku Nina rupes puhuu jostai DVD :n purkamisist ni et eihä mul ollu niit ees mukaan joten hyvä minä! (Y) Eli lisäsin Facebookkiin jotai kuvii vaan ja sitte lähetin laskun asiakkaalle. Sitte huipennukseks taas tein niit joulu esittei joku 150 kpl ja sit yhes vaihees tajusin et olin vähä seonnu kääntämisis joten sit tuli simmosii mutanttei, mis oliki  molemmil puolil samat tekstit! (alempaa on kuva näist mun söhellyksist)
Töitten jälkeen käväsin nopeest ostamas itelleni parit korvikset ja yhen valkosen pitkähihasen. 



Mun ikuisen projektin langat ja sit korvikset jotka ostin.

Mun söhellykset! 

xoxo Mile

30.11.2010

Jäätävä kylmyys ja laiskotus!

 Aamul ku mä lähin kotoot joskus vähän yli kymmenen pysäkil ni oli mukavat 20,5 astet pakkast, oli muuten pikkusen nenukki jääs ku jouduin oottaa pysäkil joku melkee 10 min!
Oltii Suvin kaa hakemas Clas Ohlsonilt jotai nauhoi Ninalle sen videokameraan ja sit käytiin nopee H&M:s ja kappas ku näin siel aiivan ihanan karvalakki pipon, mut se oli vähä liian pieni. Ni siin oli vieres sit simmonen mummon reikä pipo ni ostin sen ja eikä se maksanu ku 9,95 e!
Ku olin kassal ni se myyjä kysy et haluunko mä lahjottaa 95 centtii unicefil tai punasel ristil, no mä tietty olin et en, koska en mä haluu mun pikkusii hilui antaa hyväntekeväisyydel ku ei itellänikää oo kauheest rahaa!
 Nyt ollaan koulul "tekemäs töitä", mut ei olla kyl saatu paljookaan aikaseks! Tehtiin me sentään laskun Robertsille, tai siis mä tein ja Suvi feisbuukkaili vieres. En pysty kyl lähettää laskuu viel ku en oo saanu sähköpostii sielt viel takasi!
Onneks lähetään 14.15 bussil takas kaupungil ja mennää shoppailee!XD

Hohhooi huomen pitäs mennä Kuusistoon tekee töit, mut Suvin nyt päättiki ettei hän ainakaa oo tulos sinne, vaik Haikka on tulos tekee Suvin sopimuksii sinne! 
Eli vooii perse joudun sit ite olee siel TAAS yksi! :(


Suvi piristi mun päivää näil riemurasian mahtavil kuvil !
http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=75868&c=5http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=74483&c=5

Fiilis biisi! 
http://www.youtube.com/watch?v=PkQ5rEJaTmk




Teki mieli lisätä jotain talvikuvii ni täs niit on nyt!





xoxox Mile

25.11.2010

JEU

Oltiin tiistain Marikan kaa vähä syöpöttelees subis ja sit käytii ostaa nannaa kaupast ja käytiin kans tekemäs mul Turun kiurjastoo kirjastokortti. Myöhästyttii sen seurauksena mukavasti bussista! Juostii iha hulluna kauppatorin läpi ja sit nähtii ku se bussi vaan lähti. Mentii sitte hengaa tunniks siihe turun isoo kirjastooo tai emmä tiiä olikse iso mut kumminki :o

Oltii lukees siel jotaai lehtiii vaan, tai no luin ite simmosen luontokuvaus lehden mis oli juttu mun ikäsest pojast ,joka osas kuvata ihan sika hyvin! Sil oli iha kiva kamerakalustoki ja kaikkee!


löysin tämmösen kivan talvisen kuvan kovalevylt ku vähä tsiigailin et mitä kaikkee sielt löytyy :)



Kai nää rustaukset nyt oli tässä.



- Mile

23.11.2010

Work, work, work

Jeee, sain eilen myytyy ekan esityksen! Pian pitäis ruveta tekemään laskutust sille, mut en ees tiiä hintaa, et en pystykkää tekee laskutust viel. Oon muutenki vähän pihal viel, et mitä mun pitäs ees tehdä! :o
Oikeestaan on ihan kiva, ku pääsee tekee jotain "haasteellisempaa" tai erilaisempaa, mä jopa rupeen tykkäämään täst työst. Aluks kyl luulin etten uskaltais soittaa mihinkää, mut kyl mä nyt jo uskallan xD Onneks tää tekeminen on vähän vapaampaa, sillai ettei ketää oo kokoajan hengittämäs niskaa, en kestäis simmost, jos oisin simmoses työs!


Oltiin lauantain Suvin kans vähän jakamas Jorma-ryhmän esittei kaupungil. Tuli kyl tehtyy vähän muutaki ku vaan jaettuu esittei oltiin vähä samal myös shoppailee ;) Sillon en kyl oikeen ostanu mittää muutaku simmoset pinnit mis oli vaaleenpunaset "timantit".
Oltiin kans sit lauantai vähä kuvaamas Jorma-ryhmän esityst, onneks sielt tuli iha onnistunei kuvii vaiks siel oli aika pimee ja sit jos ne laitto enemmän valoo ni se valo tuli suoraa esiintyjien takaat, joten oon iha ylpee jos niist tuli ees jonkun näkösiii! 


Oon iha rakastunu näihi Ke$han uusii biiseihi <3

Ke$ha-Boys Like You
http://www.youtube.com/watch?v=OHQMSjqH7c4&feature=BF&list=QL&index=21

Ke$ha-Bad Dream
http://www.youtube.com/watch?v=Hn0bAxrGaMA&feature=BF&list=QL&index=22 




                                           Tämmösii kuvii tuli kans vähä otettuuu !








                                         Täs tulee nyt pari photoo Jorman keikalt!









18.11.2010

mökkielämää

Olin tiistaina vähän mökkeilemäs opistolla. Joo ja tiistain tosiaan piti tehdä kunnol töit, mut ei ne suunnitelmat oikeen sit toteutunukkaa, ku ääni oliku spurgul. Joten en sitten oikeestaa tehny mitää, muutaku katoin sinkkuelmää 2 ja sitte autoin vähä Marikaa saamaaan sen Taide & Kulttuurin tehtävän valmiiks, mikä oli aivan tuskaa!


Eilen olin piitkäst aikaa Empun kaa oli kyl aika jees päivä, vaiks ei oikeesta tehty mittää muutaku datailtu<3Meijä piti tehdä Leevil simmone nimi lappu mis ois ollu pari kuvaa, mut ei sit jotenki saatu aikaseks ruveta tekee sitä :D
Katottii vaan kaikkii kuvii, ja huomattii samal, et Lepa on PIKKUSEN muuttunu siit , millane se oli sillo ku se tuli emilial :D Voisin laittaa ennen jälkeen kuvat blogin loppuun:D
 Löysin niin hyvän kappaleen, mut Emppu ei halunnu kuunnell sitä, en tiiä miksei mut se on must aivan ihana<3


Jippu & Samuli Edelmann-Pimeä Onni <3
http://www.youtube.com/watch?v=7CqKlvZ8zPA&playnext=1&list=PL65E1444D79D3A143&index=22



Tänään tajusin, etten oo kattonu  tän viikon aikan yhtäkään horoskooppii, vaiks oon iha koukus! Joten pitää täst kattella vähä horoskooppei nyt! :DHEH viikonlopun horoskoopit kuulostaa aika lupaavilt, toivottavasti pitää ees jotenki paikkaansa!;)


JEE oon ihan fiiliksis ku tänää tuli lunta!! Toivottavasti pysyyki täl kertaa eikä lähe prin päivän päästä!


                            Heinäkuu 2010


                            
                            Lokakuu 2010

Lisään paremmat sitten ku pääsen vaan opistolle!




-Adios Mile