2.12.2010

Salla's sweet sexteen!

Wuhuu rakas pikkusiskoni on vihdoin päässyt kuudentoista vuoden ikään! Ei kyllä vois uskoa, koska juuri eilen hän kysyi minulta "mikä on blogi ?" siinä ei tosiaan voinut muutakun nauraa!
Samanen sisko tossa eilen luki mulle tekemäänsä äidinkielen ainetta joka meni näin: 

  "Tulevaisuuden tuulet ovat oikukkaita eikä niitä ennalta ennustaa koskaan ei voi tietää kuinka kauan myötätuuli kestää, vai onko se sittenkin vain tyyntä myrskyn edellä? Nuorille tulevaisuus on ...kuin usvainen laakso, sinne edetään pikkuhiljaa askel askeleelta vähitellen usva hälvenee."
Tekstiä á la Salla

  

Tänään taas ollaan Pihvin kans opistolla tekemäs töitä, mut täl kertaa Pihvi tekee töitä ja mä en ! 
Tultiin vast yhentoista bussilla, kun oli vähän laiskotusta eilen illalla. Oli iha mukavaa viel bussis ja syömäs mut ku päästiin tänne koneide ääreen ni tuli vähän yllätyksenä se, että ku laitoin simmosen DVD- levyn koneen sisäl ni kappas koulun koneil ei oo mitää ohjelmaa mikä tukis niitä, et jihuu vaan!
Iha jepa joo on tää päivä, ku yritin äsken soittaa johonki eläkeliittooo ni eihä sielt sitten voitu vastata ja sama ku soitin jollekki ketä oli soittanu mulle aamullla! No ei sitte jolle  kiinnosta, ei mua yhtään haittaa tämmöne! 



-Mile  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti