26.1.2011

Oh great!

Kyl koulu on mukavaa! Rupee ihan itkettämään ku katon mun lukujärjestystä, maanantai: 17.30-18.55, tiistai: 9.30-16.55, keskiviikko: 9.30-16.55, torstai: 9.30-18.55, perjantai: 8.40-15.55.
Sanoisinko, että kyllä vituttaa... Kaikenlisäks vielä se, että meidän ihana rakas opintosuunnittelijamme on laittanut mulle pelkkää äidinkieltä maanantaiksi, kyllä vituttaa tulla tunniksi kouluun maanantaina, ois vielä samaan aikaa treenit samoin kuin keskiviikkona, myös torstaina ja perjantaina!! HEHE on se kivaa olla koulussa täällä jumalanseläntakana! Oikeastaan vituttaa vaan se, että keskiviikkona mulla menee neljä tuntia päällekkäin,siis mitä mitä?! Rakas opintosuunnittelija on varmasti nähnyt mut neljänä! 
No mut se siitä sitten, täytyy vaan ruveta sumplimaan aikatauluja...

Eilen olis pitäny olla siivoustarkastus, tai noh semmonen olikin, mut meijän mökki ei vissiinkään päässy siitä läpi, hehe HUPS :D En jaksanu ruveta imuroimaa enää sillon koulun jälkeen maanantaina :D

Eikä toki vituttanut taas ku alko photoshop kurssi ja mulla tosiaan katos se melkeen 90 000 kuvaa! Nyt mulla ei sit oo oikeestaa melkeen mitään kuvii mitä voisin muokata :(

Kattelin  taas jotain vanhoi kuvii:D



-Mile

18.1.2011

Heibs!
Ah ihanaa tänään vihdoin mulla oli mun työssäoppimisesta arviointikeskustelu ja sain siis 3 tosta jaksosta!!(arvosteluasteikko on siiis 1-3) Siiis en voi ymmärtäää, se mun pomo oli niiin ylpeä ja kehu mun itsenäistä työskentelyy, eli siis ööh mitä :D No kyllä se mukavasti se kolmonen siellä kiiltelee siellä paperilla :)
Tätä hetkee oon odottanu siitä asti ku menin sinne Kuusistoon ekaa kertaa, nyt sit on kaikki hyvin taaas!! :)


Nyt on suunnitteilla, ihana lauantai ilta ihanassa seurassa!! :)




-Mile

9.1.2011

vesi sadetta keskellä tammikuuta?

Hjellou!

Olin perjantaina viettämäs tyttöjen iltaa Even ja Ellun luona, oikeestaan oli tosi kivaa! Oltiin pulkkamäes ja otettiin kuvia ja laulettiin singstaria! ;) (Pulkkamäest tulee myöhemmin kuvii, kun en oo vielä saanut niitä kuvia) 

Aamulla mä luulin, että oon reipas, mut en ollukkaan, oli mulla se herätyskellokin pääl, mut en sitte noussukkaan viel sillon. Oli niin masentava ilma et ois tehny mieli vaan jäädä sängyn pohjalle makaamaan, mutkun ei voinut..
Tänään oli se kauan odotettu N2 sarjan kaudenavaus peli Maskun  Katajaa vastaan, jossa jopa mä pelasin kokoajan.:o Jos pitäis kuvailla sitä peliä yhdellä lauseella niin sanoisi, et ens kerral sit voitetaan ne!

Oon muuten huomannu, et mul on viha-rakkaussuhde mun puhelimeen, toisaalta rakastan sitä ja toisaalta taas en. Vihaan, tossa puhelimessa sitä, kun se lagailee välillä ja sitä kun en osaa opettaa sille uusia sanoja. Sitten taas rakastan sitä, kun siinä pääsee nettiin ja meseen, koska mulla tosiaan on käyttöä tolle netti toiminnolle, ku välillä pitää päästä kattomaan sähköpostit. Oon kyllä tosi tyytyväinen mun tähän puhelimeen.

Huomenn alotan ihan tosissaan sitten ton työelämän, or not ?! 
En kestä edelleenkään tätä tietoisuutta mun työtehtävästä, inhoon tällästä epätietoisuutta, toivottavasti saan huomenna vastauksen kysymyksiin. Huomenna ihan oikeesti aijon kyllä lähteä kouluun päin talsimaan, mun on pakko palauttaa noi klasun objektiivit, vaik en muuta tekiskään siellä.

btw missä luuraa mun gigantista tilaamani 2 teran ulkonen kovalevy?!?!

Girl's night

Girl's night

KESÄKESÄKESÄ

KESÄKESÄÄÄÄ
 
P.S. Mulla on ikävä kesää miksei se voi olla täällä jo? :(


-Mile


5.1.2011

xDD

Heippis!
Keskusteltiin Pihvin kanssa tulevasta shoppailu reissusta. Salla hyppäs koneelle ku mä lakkasin kynsii ni tuli tämmönen tulos : 


Suvi  sanoo
onksul jtn tiettyy mitä etit?


Milla sanoo
eei
laskettelutakkii mut en kumminkaa löydä
oon rahaton ja työtön
narkomaaani


Suvi  sanoo
mä ostan graffitikynsilakan ja etin pikkulaukkua
xDD


Milla  sanoo
ostaisin korui jos ois rhaa
ja laukun
mut ei oo


Suvi  sanoo
NO SUL ON RAHAA
Milla sanoo
meen yksi puskaa istuu 


Suvi sanoo
 opintotuki???


Milla  sanoo
ja rukoilen jumalaa
ja laulan ni saan kolikoi kameralaukkuu ohikulkevilt
xDDD
eeii vittu salla runoili sulle xxDD

Suvi  sanoo
noni! mä ajattelinki et ei milla noin avuttomalta kuulosta xDD






-Mile

4.1.2011

Kaulahuivi vihdoin valmis!!!

Jes mun kaulahuivi on valmis siis viimein, ajattelin kyl alus, etten saa sitä ikinä valmiiks.:D
Mul piti tosiaan alkaa ne työt eilen, mut oon niin laiska ja aikaansaamaton ihminen, etten oo saanu tehtyy yhtään mitään. Mistä mä edes tietäisin, että mikä ihme on asiakasrekisteri ja miten ihmeessä mä semmosta ees voisin ruveta tekemäänkään. 
Oon ihan turhautunut koko tähän työssäoppimiseen, voisin lopettaa työt vaikka heti. Ja mikä ihmeen työssäoppiminen, minä ainakaan oo mitään oppinut, ehkä ainut asia, jonka oon oppinut tässä parin kuukauden aikana on se, että pitäs olla oma-aloitteisempi joskus. Musta tuntuu, etten oo tehny töitä yhtään tämän jakson aikana. Ainut työ mitä olen tehnyt tällä jaksolla oli siellä raksalla, kun en ollu viel saanu työpaikkaa mistään oman alaan liittyvästä paikasta. 




Kaulahuivi

Ostin itelleni joululahjaks nämä 


Kaulahuiviii 


-Mile

1.1.2011

2011

Täst on sit hyvä lähtee uuteen vuoteen! Ensinnäkin mul on jo melkeen se mun tekemä kaulahuivi valmis, enää vaan parikierrosta ja sitte lankojen päättely ja sit vedän päät yhtee ja jes valmis!! 
Tänä aamul oli mukava herätä ku Salla ja Teusa riehu tääl jo kymmenen aikaa ja muut kuorsas viel 12 aikaa. Äitil ja iskäl on varmaa aika mukava darra ku on ollu nii hiljasii aamul!  :D


Meijän uusvuos meni aika rennois merkeis, olin Ellun ja Even kans. Melkee missattii koko uudenvuoden ilotulitukset ku katottiii nii tiiviisti telkkarii. :D Lähettiin tasan 00.00  kävelemään kohti Jaakkolan kenttää ja ku oltii siel, ni kaikki mahtavimmat raketit oli jo ammmuttu :( Noh ei se mitään! En ees muistanu tehdä mitään uudenvuoden lupauksiakaan, noh mut ehkä taas sit ensvuon. 




Nyt kuviii eilisestä:D




Mun kaulahuivi is almost ready!! 

Elluuu<3




Seottiiin täysin

Evee & Elluu <3





Simmone uusvuos mulle jepa, mä kiitän ja kuittaan.


-Mile