22.3.2012

siivouspäivä

Tänään oli vapaapäivä ja päätin alottaa päivän kokotalon siivouksella. Huhhuh, hiki vaan lensi, kun huidoin imurin kanssa täyttä päätä täällä talossa. Mulla meni varmaan tunti molempien kerrosten imuroimisessa. Noh meidän talo onkin sellaiset kevyet 285 neliötä, joten täytyy puhtia olla että saa kaikki imuroitua. Imuroimisen jälkeen ajattelin, että vaihtaisin äitin ja iskän sängyn lakanat, vaihdoin sitten siinä samassa myös omat lakanat. Tämän jälkeen pesin kolme koneellista pyykkiä. Eikä tämäkään määrä siivousta vielä riittänyt, vaan aloitin oman vaatekaapin siistimisen.

Kaiken tämän jälkeen päätin vielä mennä lenkille. Samassa kävin myös mummin ja papan luona. Kävin vielä lenkin uudelleen kylässä mummilla ja papalla, mutta tällä kertaa pyörän kanssa. Voih, miksi tällaista puhtia ei löydy joka päivä? Toisaalta sain päivän ahkeroinnista sellaisen selkäkivun ettei mitään rajaa. Onneksi mulla on ihan oma hieroja täällä. :)

Loppu ilta hurahtaakin opinnäytetyön merkeissä. Bongailin taas asuntoja, rakastan sitä kun saa katsella toisten sisustamia asuntoja.

Hyvää loppu iltaa kaikille :)

ihana ihana tää olkkari!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti