28.3.2012

Laleh ja opinnäytetyö

Heip,
oon aivan ihastunut Laleh-nimiseen laulajaan, tai siis hänen musiikkiin. En laulajaan sentään:D
Aivan ihania biisejä hänellä. Kappaleet on taas sellasia Flow-tilan antavia! Näitä on mahtava kuunnella, kun kirjottaa jotain, esim vaikka opinnäytetyötä.

Itseasiassa oon vihdoinkin saanut aikaseksi aloittaa itse sen opinnäytetyön tekemisen. Tänään ajattelin saada tehtyä sisällysluettelon, sekä kirjottaa johantoa :) Aattelin tässä nyt heti oikeastaan palata opinnäytetyön pariin, etten menetä tätä flow-tilaa!

Laleh - Who started it
Ihana, ihana biisi :)

Hyvää loppuiltaa kaikille !

-Mile

26.3.2012

I'm happy

JIIHUU,
tänään selvisi vihdoin kaikki työasiat. Tänään sovittii työnantajan kanssa, että mä käyn heillä töissä myös keväällä sillon kun vaan mulla olisi vapaata koulusta. Lauantaina kirjotetaan työsopimus ja jes, nyt mulla on sitten vakituinen työpaikka!:) Tänään mulle ilmoitettiin myös, että he aikovat nostaa mun palkkaa.

Ihanaa, elämä hymyilee! Nyt pitäis ruveta kirjottamaan novelli valmiiksi ja sen jälkeen aijon pyhtittä iltani rentoutumisella kullan kainalossa:)

Hyvää illan jatkoa !

25.3.2012

Viikonloppu ja sängynpohja

Heip,
Tää viikonloppu on mennyt ihan sängynpohjalla. Mä en ollut kyllä kipeenä, mutta otin osaa, kun M:llä oli angiina. Mulle on kovasti tulossa flunssa. Mä oon vaan koittanut juoda teetä ja ottaa rennosti.

Lauantaina ei oikeestaan tehty mitään, syötiin ja nukuttiin. Mä koitin kovasti kirjottaa opinnäytetyön aikataulua, loppujen lopuksi sain kirjotettua pari viikkoa siihen, enkä muuta. Hyvin toiminnallinen päivä siis. Tulin sitten yöksi kotiin.

Tänään käytiin kahdessa asuntonäytössä! Vau toinen asunnoista oli niin ihana, jos olis mahdollista vain ni ostaisin sen pois. Valitettavasti se on ehkä vaan turhan kallis:(
Toinen asunto sitten olikin ihan toista luokkaa.. Eli siis pohjaratkaisu oli todella epäkäytännöllinen. Loppu päivä vaan loikoiltiin. Rakastan näitä rauhaisia loikoilu sunnuntai päiviä!:)

Nyt meen nukkumaan, öitä !

22.3.2012

siivouspäivä

Tänään oli vapaapäivä ja päätin alottaa päivän kokotalon siivouksella. Huhhuh, hiki vaan lensi, kun huidoin imurin kanssa täyttä päätä täällä talossa. Mulla meni varmaan tunti molempien kerrosten imuroimisessa. Noh meidän talo onkin sellaiset kevyet 285 neliötä, joten täytyy puhtia olla että saa kaikki imuroitua. Imuroimisen jälkeen ajattelin, että vaihtaisin äitin ja iskän sängyn lakanat, vaihdoin sitten siinä samassa myös omat lakanat. Tämän jälkeen pesin kolme koneellista pyykkiä. Eikä tämäkään määrä siivousta vielä riittänyt, vaan aloitin oman vaatekaapin siistimisen.

Kaiken tämän jälkeen päätin vielä mennä lenkille. Samassa kävin myös mummin ja papan luona. Kävin vielä lenkin uudelleen kylässä mummilla ja papalla, mutta tällä kertaa pyörän kanssa. Voih, miksi tällaista puhtia ei löydy joka päivä? Toisaalta sain päivän ahkeroinnista sellaisen selkäkivun ettei mitään rajaa. Onneksi mulla on ihan oma hieroja täällä. :)

Loppu ilta hurahtaakin opinnäytetyön merkeissä. Bongailin taas asuntoja, rakastan sitä kun saa katsella toisten sisustamia asuntoja.

Hyvää loppu iltaa kaikille :)

ihana ihana tää olkkari!

21.3.2012

Opinnäytetyötä ja rentoilua

Heijssan,
nyt on sitten vihdoin ruotsin koe suoritettu ja taisinpa läpäistä kurssin. Ihanaa, taaas yksi aine vähemmän! Enää on jäljellä se stressinaiheista suurin eli opinnäytetyö, voi iiks! Mä oon vihdoin saanut päätettyä aiheenkin, ehkä hieman viimetipassa, mutta kuitenkin sain päätettyä sen, se on tärkeintä. Nyt on kuukausi aikaa saada työ kasaan ja tämän jälkeen teksti palautetaan äidinkielen opettajalle.

Tää päivä on mennyt oikeastaan ihan makoillessa, ainiin katsoin mä muutamat asunnotkin ihan vaan muutenvain. Ollaan vaan katsottu telkkua ja oon kärsinyt kamalasta päänsärystä, joka vihdoin ja viimein yhden panadol hot:in jälkeen sekä yhden ibusalin jälkeen lähti. Luulen, että oon tulossa kipeeksi. M on jo nyt flunssassa, hänellä on kurkku niin kipeä, että jo pelkkä nieleminen on tuskaa. M kovasti uhkasi, että menee huomenna töihin. Oon kyllä ihan sitä mieltä, että herra jää kotiin nukkumaan mun kanssa koska mulla on vapaapäivä :D Nyt me kyllä jo mennään tonne sängynpohjalle makoilemaan:D

Hyvät yöt ja adios!

-Mile

Opinnäytetyötä ja rentoilua


14.3.2012

Kirjoittamisen flow

Heibla,
kerrankin on oikeastaan vähän jopa pirteä olo! Ulkona mitä mainioin ilma, ihana, ihana aurinko <3 Ajattelin aamulla, että tää päivä olisi tuskaa. Ainut mikä on ollu vähän tuskaa ni on ollu keksiä taas novelliin tekstiä. Onneks sain sitten 20 min ennen palautusta oikeen kunnon flow'n mut se vaan, et mun novelli tai se alku on ehkä maailman surullisin:(

7.3.2012

HDR innostus

Heis, oon ihan hullaantunuty nähihin HDR kuviin :D rakastan niitä :D








Kirjoittamis keskiviikko

Heissan,
voi tätä turhautumisen määrää. En kestä, eilen kiroitin Ellan avustuksella miljöökuvauksen. Kyllä siitä ihan onnistunut tuli, vaikka motivaatio kirjottamiseen oli täysi nolla. Tänään kirjoittamisen taidon tunnilla kirjoitetaan ensin henkilökuvaus ja sen jälkeen henkilön elämä lyhyesti. Keksin sitten oman mummoni mun henkilöksi. Onneks Stella taas pelastaa mut näillä biiseillä. Nää luo mulle semmosen kirjoittamis flown:)

Värjäsin eilen hiuksetkin vaaleammiksi. En kyllä tiedä kumpi on pahempaa, se että hiukset näyttää smurffin värisiltä tai, että ne ovat valkoiset, jossa on oransseja raitoja. Toisaalta, ei nää kyllä ihan niin pahat ole miltä vaikuttaa, mutta hopea shamppoo varmaan pelastaa mut <3


-Mile

5.3.2012

HDR

Heips, nyt tulee HDR pläjäys koulutehtävien kunniaks. Oon ihan hullaantunut näihin, joten näit kuvii nähdään varmasti tulevaisuudessakin :D