18.8.2012

Elokuu.

HEips,
Masentaa ajatella että kesä on pian ohi. Jotenkin en oo tottunu ajatukseen, että kohta saa taas kaivaa talvitakit kaapeista. Noh ei ehkä ihan vielä, mutta kuitenkin pian. Onneksi mulla on kuukauden päästä synttärit, vasta niiden jälkeen alkaa toivottavasti hiukan viilenemään. En oo edes keksinyt mitä pyytäisin synttärilahjaksi.. No onneks mulla on aikaa vielä miettiä ;)
Eilen oltiin katsomassa Kekkonen, Naantalin Emma-teatterissa. Se oli ihan hyvä ennen puoliaikaa, puoliajan jälkeen se muuttui jotenkin hieman tylsäksi ja pitkäveteiseksi. Teatterin jälkeen käveltiin vielä hetki Naantalissa. Olisin hirmusesti halunnut mennä merisaliin yksille, mutta ei voitu mennä koska tänään oli vielä töitä..
Sisko on meillä yökylässä, joten päätettiin käydä leffassa katsomassa Ted. Se oli ihan jees leffa, mut ei se ihan top10 päässyt. Leffan jälkeen suunnattiin kotiin, otettiin siskolle uusia profiilikuvia. Joita mä nyt käsittelen kun noi laulaa karaokee. Loppu ilta meneekin varmaan laulaessa, toinenkin pikkusisko poikaystävineen lupasi tulla kohta kyläilemään, joten ehkä mäkin liityn tohon laulamiseen.. :D

Lopuksi vielä kesäkuvia sekalaisessa järjestyksessä. :D














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti