27.5.2012

Viikkonloppu väsymystä.

Heissuli,
viikonloppu on ollut niin työntäyteinen, etten toista enää jaksaisi putkeen. Olin ensiks lauantai aamupäivän töissä. Töiden jälkeen suuntasin kotiin ja hengailin täällä vaan hetken. Tämän jälkeen kävin muutaman kaverin luona, rupateltiin ekaa kertaa varmaan muutamaan kuukauteen, ku nyt on ollu niin paljon kouluhommia kaikilla.
Kun lähdin sieltä, niin kävin hakemassa M:n kotoota ja suunnattiin kauluspaita ja kraka kaupoille. Saatiinkin ostettua ensimmäisestä kaupasta kivannäköset :) Lauantaina tultiin vielä meille hommiin, maalattiin meidän parveketta ja päätettiin sitten jäädä yöksikin.

Sunnuntaina eli tänään jatkettiin hommia. Eli siis parvekkeen maalaus jatkui, pestiin myös seiniä sekä leikkimökki sisältä että ulkoa. Mä nypin rikkaruohot kukkapenkistä ja lisäilin multaa. Päivän päätteeksi grillattiin vielä. Ja vielä illalla kävin 8,5 km pyöräilylenkillä. Vielä ei oo liian myöhästä saada sitä kesäkuntoa :D

Eipä mulla kai muuta, huomenna jatkuu taas työt ja pe ja la on vapaata :)

-Mile

22.5.2012

Heipsuli,
nyt voin vihdoin ja viimein huokaista helpotuksesta sillä kaikki kouluhommat on viimeinkin tehty! Oppari on esitetty sekä ne maailman kamalimmat yhteiskuntaopin tehtävät on viimein valmiina ja palautettu. Voin sanoa, että nyt oon ylpeä itsestäni, kaikki mahdolliset työt on tehty ja vielä aikataulussa. Voi tätä helpotusta!
Nyt voin hyvillämielin ruveta suunnittelemaan tulevia valmistujaisjuhlia :) Mekko on jo ostettu, mutta kengät on vielä hankinnassa. Sitten pitäisi miettiä kampaus sekä korut ja sit on kaikki valmista juhliin.
Eipä mulla kai enää muuta, Adios!


P.S. huomenna on vapaapäivä, ihanaa ! <3


-Mile

16.5.2012

Ihanaa, pian on kesä:)

Heips,
on ollut ihan kauheet koulukiireet, nyt ne on kuitenkin jo vähän helpottumassa. Opinnäytetyö on nyt sitten valmis. Enää on jäljellä sen korjaus, opettaja palautti sen mulle just, eikä oo mitään ihan kauheeta korjaamista sen suhteen. Sen jälkeen onkin vaan muutama yhteiskuntaopin tehtävä ja tadaa, se on siinä sitten:)
Oon ettinyt ihan hullunlailla itselleni valmistujaismekkoa, oon monta jo sovittanut, mut vielä en oo saanut päätettyä mitään tiettyä mekkoa. Muutama hyvää vaihtoehtoa on jo tullut eteen, mut en oo vielä raaskinut ostaa. Tänään mennään taas M:n kanssa kattelemaan mekkoja.. Saa nähdä joko se tänään jo löytyisi :D
Sain myös eilen kuulla mitä saan M:ltä valmistujaislahjaksi. Hän lupas viedä mut ulkomaille syksyllä, kun saisin lomaa töistä. Voih on mulla ihana poikäystävä<3

Eipä tässä kai muuta..
-Mile