13.12.2011

Joulukuu ja +5 astetta...

En oo kauheesti jaksanu tännekkään kirjotella, mut nyt kun oli jotain asiaa ni kirjottelin :D
Huh mikä ilma, kokoajan sataa vaan vettä, räntää tai jotain niiden sekoitusta.. Millonkohan sitä lunta oikeesti tulee..? Mietiskelin juuri, et kuinka paljon olikaan lunta viime jouluna ja oli muutenkin niin ihana ilma. Viimevuonna ei tainnut olla juuri yhtään päivää, jolloin olisi satanut vettä tai räntää lumen sijasta. Voih, katselin just viimevuoden talvikuvia ja ah sitä lumen määrää. Viime joulunakin oli niin ihana tunnelma, kun sitä lunta oikeesti oli, eikä vaan pelkästään pikku kinoksia siellä täällä. Näiden masentavien sateiden takia ei oo ollenkaan joulutunnelmaa..
En oo miettinytkää kenellekkään joululahjoja tai mitään. Muutenkin tästä joulusta tulee erilaisempi, kuin ennen. Tänä jouluna ollaan mökillä jouluaatto oikeestaan niinkuin aina. Joulupäivä ollaan  perheen kanssa edelleen mökillä.  Tapaninpäivänä tullaan mökiltä pois ja mä meen Markuksen kanssa heidän isälle syömään.
Odotan joulua ihan hirveästi, jotenkin joulu on vaan nii ihanaa aikaa. Joulusta tekee hyvän myös se kuan odotettu joululoma! Mulla se kestää varmaan n. 2 viikkoa, koska oon lupautunut menemään töihin pariksi päiväksi :) Mutta joo eiköhän tätä teksiä tullutkin jo ihan tarpeeksi tälle illalle ja nyt meenkin tutimaan !