3.4.2011

viikonloppuu


Heibsan, oli kyl aika rentouttava viikonloppu ja myös olin selvinpäin koko viikonlopun ekaa kertaa neljään viikkoon! Heheei, yritys sekin on, vois ruveta säästämään rahaa iha tosissaan toho autokouluun, jonka meinasin alottaa toukokuus, iiiks pelottaa aika paljon, et miten oikeesti opin ajaa sitä autoo. Joo'o mut kaikki aikanaan. 
Eli siis viikonloppu meni ilman alkomaholii, perjantain mul olis kyl ollu kova hinku päästä johonki. Se kaatu siihen, ettei mul sitte ollukkaa mitää kyytii kotiin, enkä ollu kauheen halukas maksaa taksist joku 40 e. No mutta säästyipä sitte neki rahat :)
Perjantain sit päätin jäädä kotiin vaan makoilee ja kattoo telkkuu illaks. 
Lauantain en oikeestaa tehny mitää muuta ku mentii sit kyläilee illal ja tultii sielt joskus ennen yhtätoista.
 Rupesin siinä sitte vinkumaan iskälle et pitäs saada skootteri käyttööö sunnuntaina, joten sitte ruvettiin vaihtamaan öljyjä sillon illal. Sitte ku öljyt oli vaihdettu ni skootteri ei inahtanukkaa, eikä saatu sitä käyntii ollenkaa. Joten piti sit kattoo et oliks sytytystulppa kastunu ja niihä se sit oli ja purettiin koko skootterin penkki et saatiin seki sit kuivattuu sataan kertaan! Saatiin sit lopult puol yks skootteri käyntiin.
Loppu hyvin kaikki hyvin, pääsin sunnuntaina artukaisiin hoitamaan Leeviä kisoihin ja räpsimään kuvia :) Leevi teki iha mukavan kokosii pomppuja ja nimesin sen finnairin mukaan leeviairiksi :D


Huomenna mul alkaa taas työssäoppiminen, ja mua jännittää iha toooooooosi paljon! Toisaalta, oon ollut siellä jo kerran TET- jaksolla, mut siitäkin on jo kolme vuotta. Toivottavasti ne ei odota multa liikoja, oikeestaan eihän ne voi olettaa että osaan kaiken. Jakson tarkotushan on työssäOPPIMINEN, joten turhaa jännittelen. Mua jännittää ehkä kaikkein eniten se, et ne on siellä tosi tiukkoja ja et jos en heti ekalla kerralla osaa tehdä jotain ni ne heittää mut ulos sieltä.
No ei nyt ehkä kumminkaan. Toivotaan et kaikki menee hyvin :)






Leevi näytti taitojaan:D


Meikkasin Sallan ja otin parit kuvat!





Mä olin niin ylpee näist meikeist must nää onnistu toosi hyvi =)



-Mile