6.3.2011

Kuva postaus.

Täs nyt on vähä kaikkee koottuja kuvia, lisään huomen varmaa enemmän viel, en jaksa kaivaa kaikkii arkistoja. Nyt meen kyllä nukkuu öitä!
Sis!

Punatulkku

Hiieno poika






Studio pelleilyy !
-Mile

Matka huumaa!

Jeesi viikonloppu ollu, perjantaina laiskottelin ja en menny kouluun, tai no oli mul kyl hyvä syy mul oli nenu niin tukos ja kurkku kipee ni menin mielummin emilialle tartuttaa emilial tän taudin xD Olihan se Emppu iha valmiikski jo kipeenä, ni ei se mitää haitannu. Katseltiin siinä sitten vähäsen aikaa matkoja jostai esitteistä, mut ei sielt oikee mittää kivaa löytyny. Sit lähettiin tallil siit liikuttaa leeviä ja lepa pääsi parturiin ku vedin hänelt harjaa lyhemmäks ja kyl se otsiskin iha mukavasti lyheni :) Emilia sit liikutti Leevin ja siin sit samalla räpsin kuvii ja samal otin Henskun uudest heposest muutamat rakenne kuvat. 
Loppu ilta meiki sit melkeen oikeestaa siinä ku me kateltiin matkoja ja äkkilähtöjä. Sit ihastuttiin iha totaalisesti Dubaihin AAAAW haluun sinne! Mut sinne maksaa matkat niin paljo :( Toinen vaihtoehto meil on Turkin Alanya, sinne pääsis iha tooosi toosi halvalla ja mentäis tekemään sinne sitten matkaoppaita B----) mut täytyy vielä kattella et mihin päin mennään yms. 
Viel sit joskus 11 aikaa ruvettiin värjäämään emilian hiuksiii punasiks, mut eei se nyt oikee onnistunu :D


Dubai vs. Alanya 

Meniskö yhdistetylle kaupunki ja rantalomalle vai rantalomalle, mut turkissa ei oo välttämät kyl niin lämmintä. Dubai taas ois niin paratiisi sekä shoppailijalle et rantaleijonalle  <3 Noh saa nähä mihin suunnataan sitte kolmen viikon päästä, en voi tajuu et siihe on enää kolmeviikkoo!! 



DUBAI 







ALANYA





Valinta ei oo iha helppo, mut ehkei sit mennä kumpaankaan paikkaa :D
-Mile