13.12.2011

Joulukuu ja +5 astetta...

En oo kauheesti jaksanu tännekkään kirjotella, mut nyt kun oli jotain asiaa ni kirjottelin :D
Huh mikä ilma, kokoajan sataa vaan vettä, räntää tai jotain niiden sekoitusta.. Millonkohan sitä lunta oikeesti tulee..? Mietiskelin juuri, et kuinka paljon olikaan lunta viime jouluna ja oli muutenkin niin ihana ilma. Viimevuonna ei tainnut olla juuri yhtään päivää, jolloin olisi satanut vettä tai räntää lumen sijasta. Voih, katselin just viimevuoden talvikuvia ja ah sitä lumen määrää. Viime joulunakin oli niin ihana tunnelma, kun sitä lunta oikeesti oli, eikä vaan pelkästään pikku kinoksia siellä täällä. Näiden masentavien sateiden takia ei oo ollenkaan joulutunnelmaa..
En oo miettinytkää kenellekkään joululahjoja tai mitään. Muutenkin tästä joulusta tulee erilaisempi, kuin ennen. Tänä jouluna ollaan mökillä jouluaatto oikeestaan niinkuin aina. Joulupäivä ollaan  perheen kanssa edelleen mökillä.  Tapaninpäivänä tullaan mökiltä pois ja mä meen Markuksen kanssa heidän isälle syömään.
Odotan joulua ihan hirveästi, jotenkin joulu on vaan nii ihanaa aikaa. Joulusta tekee hyvän myös se kuan odotettu joululoma! Mulla se kestää varmaan n. 2 viikkoa, koska oon lupautunut menemään töihin pariksi päiväksi :) Mutta joo eiköhän tätä teksiä tullutkin jo ihan tarpeeksi tälle illalle ja nyt meenkin tutimaan !

13.10.2011

kuvia





-Mile

Epäonnistumisen päivä onkin onnen päivä!

Heibla, nyt tulee taaas lisää kuvia Ellasta. Oon ihan huumassa tosta 50 mm minkä lainasin koulusta! Voisin laittaa huomisen kuvapajan tehtäväkuvat tänne. Kuuntelin oikee inspis musiikkia, kun käsittelin näitä.  Ah Chisun uusi CD on parasta! :D






Nyt saa riittää nää kuvat tältä päivältä ja painun pehkuihin. Huomenna ihanista ihanin 6.05 herätys <3 Onneks maanantaina alkaa taaas uus työssäoppimisjakso niin voin nukkuu 8 jokaikinen aamu :D

4.10.2011

Maisemaaa..

Heissan, taas tulee pelkkiä kuvia vaan.. En jaksa rustailla mitään tän enempää ainakaan nyt. Ollaan huomenna menossa Aten kanssa kuvaamaan jotain kivoja maisema ja väri kuvia yhdille kursseille.. Saa nyt nähdä millasia tulee et pääseekö nekin tänne.:D








Markus halus jotain taiteilla:'D
-Mile

22.9.2011

Muotikuvauksia ja synttäreitä !

Tytöt sievissä! (Otettu jo ennen ku partyt alko!!)

Piti se lahja autokin kuvaan päästä :D


Kuinka monta naista tarvitaan että saadaan skumppa auki?

Päivän muotikuvaus sessiosta

Miia mallina :D

Oli ihan pakko lisätä tämmönen pariskunta kuva :D
Heibla,
tästä nyt tuli tämmönen nopee kuvapostaus. En jaksanu enenmpää noita Ellan kuvia käsitellä, sieltä kyl tulee pari ainakin vielä lisää tänne. Ehkä joskus myöhemmin sitten..Oon kuunnellu nyt ihan tosi paljon Juha Tapioo ja oon iha huumassa siitä :D Kuunneltiin myös Adelen Set fire to the rain repeatilla joku sata kertaa kuvauksien aikana. Se vaan on sellanen biisi mihin en tuu koskaan kyllästymään, kaikenlisäksi se saa mut inspiroitumaan. Mul on siitä biisistä varmaan joku neljä eri versiotakin, joita kuuntelen. Ah se on vaan jotain niin rakkautta  ja Adelen kaikki muutkin biisit<3 Nyt meen vihdoin nukkumaan, kun huomenna taas ihana herätys 7.00 ! Joten adios amigos ja öitä ! :D

Juha Tapio- Kun sä tuut

-Mile


13.9.2011

Kuvia






Moikka, nyt tuli vaan nopeesti tämmösii jotain random kuvii ! :D

-Mile

23.8.2011

somehow i found a way to get lost in you

Heissulivei,

kesälomat on vietetty ja koulutkin jo alko viimeviikon maanantaina. Kesä meni lepposasti töissä ollessa. Mun kesäloma oli ehkä yhteensä kaks viikkoa pitkä, ei siinä paljoo ehtiny mitään tehdä. Nekin kesälomapäivät mitkä mulla oli niin meni silleen, että taisin olla lomalla pari päivää ja sitten taas töihin jne.
Tänävuonna onkin sitten vika vuosi täällä korvessa, vähän jännää kyllä et tuunko mä koskaan pääsemään pois täältä.. Noei, kyl pitäs olla kaikki ihan hyvässä jamassa. Mua jännittää ihan hirveesti päättötyö, en tajuu miten koskaan keksin mitään hyvää aihetta siihen ja et miten ihmeessä pystyn esittämään sen koko koululle. 
Mulla on oikeestaan iha jees lukujärjestys nyt tän jakson, päivät on kyl aika pitkiä välillä. Onneks meillä on kuvankäsittelyy mikä on iha mukavaa, mut oon aika pihalla siellä aina:D Oikeestaan ihan tosi noloa, et oon kumminkin koko kesän käyttäny photarii ja oon siellä tunnilla ihan kujalla. :D  


Skillet-Lucy

Skillet-Yours to hold 

Adele-Set fire to the rain 







































-Mile


3.4.2011

viikonloppuu


Heibsan, oli kyl aika rentouttava viikonloppu ja myös olin selvinpäin koko viikonlopun ekaa kertaa neljään viikkoon! Heheei, yritys sekin on, vois ruveta säästämään rahaa iha tosissaan toho autokouluun, jonka meinasin alottaa toukokuus, iiiks pelottaa aika paljon, et miten oikeesti opin ajaa sitä autoo. Joo'o mut kaikki aikanaan. 
Eli siis viikonloppu meni ilman alkomaholii, perjantain mul olis kyl ollu kova hinku päästä johonki. Se kaatu siihen, ettei mul sitte ollukkaa mitää kyytii kotiin, enkä ollu kauheen halukas maksaa taksist joku 40 e. No mutta säästyipä sitte neki rahat :)
Perjantain sit päätin jäädä kotiin vaan makoilee ja kattoo telkkuu illaks. 
Lauantain en oikeestaa tehny mitää muuta ku mentii sit kyläilee illal ja tultii sielt joskus ennen yhtätoista.
 Rupesin siinä sitte vinkumaan iskälle et pitäs saada skootteri käyttööö sunnuntaina, joten sitte ruvettiin vaihtamaan öljyjä sillon illal. Sitte ku öljyt oli vaihdettu ni skootteri ei inahtanukkaa, eikä saatu sitä käyntii ollenkaa. Joten piti sit kattoo et oliks sytytystulppa kastunu ja niihä se sit oli ja purettiin koko skootterin penkki et saatiin seki sit kuivattuu sataan kertaan! Saatiin sit lopult puol yks skootteri käyntiin.
Loppu hyvin kaikki hyvin, pääsin sunnuntaina artukaisiin hoitamaan Leeviä kisoihin ja räpsimään kuvia :) Leevi teki iha mukavan kokosii pomppuja ja nimesin sen finnairin mukaan leeviairiksi :D


Huomenna mul alkaa taas työssäoppiminen, ja mua jännittää iha toooooooosi paljon! Toisaalta, oon ollut siellä jo kerran TET- jaksolla, mut siitäkin on jo kolme vuotta. Toivottavasti ne ei odota multa liikoja, oikeestaan eihän ne voi olettaa että osaan kaiken. Jakson tarkotushan on työssäOPPIMINEN, joten turhaa jännittelen. Mua jännittää ehkä kaikkein eniten se, et ne on siellä tosi tiukkoja ja et jos en heti ekalla kerralla osaa tehdä jotain ni ne heittää mut ulos sieltä.
No ei nyt ehkä kumminkaan. Toivotaan et kaikki menee hyvin :)






Leevi näytti taitojaan:D


Meikkasin Sallan ja otin parit kuvat!





Mä olin niin ylpee näist meikeist must nää onnistu toosi hyvi =)



-Mile








6.3.2011

Kuva postaus.

Täs nyt on vähä kaikkee koottuja kuvia, lisään huomen varmaa enemmän viel, en jaksa kaivaa kaikkii arkistoja. Nyt meen kyllä nukkuu öitä!
Sis!

Punatulkku

Hiieno poika






Studio pelleilyy !
-Mile

Matka huumaa!

Jeesi viikonloppu ollu, perjantaina laiskottelin ja en menny kouluun, tai no oli mul kyl hyvä syy mul oli nenu niin tukos ja kurkku kipee ni menin mielummin emilialle tartuttaa emilial tän taudin xD Olihan se Emppu iha valmiikski jo kipeenä, ni ei se mitää haitannu. Katseltiin siinä sitten vähäsen aikaa matkoja jostai esitteistä, mut ei sielt oikee mittää kivaa löytyny. Sit lähettiin tallil siit liikuttaa leeviä ja lepa pääsi parturiin ku vedin hänelt harjaa lyhemmäks ja kyl se otsiskin iha mukavasti lyheni :) Emilia sit liikutti Leevin ja siin sit samalla räpsin kuvii ja samal otin Henskun uudest heposest muutamat rakenne kuvat. 
Loppu ilta meiki sit melkeen oikeestaa siinä ku me kateltiin matkoja ja äkkilähtöjä. Sit ihastuttiin iha totaalisesti Dubaihin AAAAW haluun sinne! Mut sinne maksaa matkat niin paljo :( Toinen vaihtoehto meil on Turkin Alanya, sinne pääsis iha tooosi toosi halvalla ja mentäis tekemään sinne sitten matkaoppaita B----) mut täytyy vielä kattella et mihin päin mennään yms. 
Viel sit joskus 11 aikaa ruvettiin värjäämään emilian hiuksiii punasiks, mut eei se nyt oikee onnistunu :D


Dubai vs. Alanya 

Meniskö yhdistetylle kaupunki ja rantalomalle vai rantalomalle, mut turkissa ei oo välttämät kyl niin lämmintä. Dubai taas ois niin paratiisi sekä shoppailijalle et rantaleijonalle  <3 Noh saa nähä mihin suunnataan sitte kolmen viikon päästä, en voi tajuu et siihe on enää kolmeviikkoo!! 



DUBAI 







ALANYA





Valinta ei oo iha helppo, mut ehkei sit mennä kumpaankaan paikkaa :D
-Mile